2010. január 27., szerda

2010. január 27.












Séta közben ma sem fáztam reggel, pedig -12 fok volt, mert szaladgáltunk Cukorral és Lolával. Reggeli után kaptam egy labdát, amit gazdi szerint Gordiusz agyalt ki, micsoda egy ötlet olyat kitalálni, amit sem kibontani, sem elrágni nem lehet, azért még dolgozom a projekten:-)))
Milyen jó, hogy eszembe jutott szólni a gazdinak, tegyen térképet a blogra! Máris két barátommal (Igaza van tenyésztőmnek, remek okos barátaim vannak!) játszhattam, akikkel egy suliba és egy osztályba járunk. Lementünk a patakhoz, ami valamilyen furcsa alakzatot vett fel, inni nem lehet belőle, pancsolni nem lehet benne, ugyan mire jó?! Végül mindegyikünk máshogy oldotta meg az átkelést rajta, ugyanis átkozottul csúszik is:-)
A gazdi a hétvégi kutyasulis képekhez most kapott újakat Tappancséktól, amit köszönök, a gazdi már föl is tette a 24.-i délelőtti képek mellé!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon klassz suliba jártok Asztikám (bárcsak én is ilyenbe járnék), és nagyon ügyesen is haladtok a tanulással! Biztosan jó tanítótok van!További jó munkát mindnyájatoknak!
És megsúgom, azért a gordiuszi csomó problémája is megoldódott egy idő után, bízom benne, hogy Te sem adod fel!:)))
Puszi: Marika